News Flash:

Gratar de porc

21 Aprilie 2012
1512 Vizualizari | 0 Comentarii
Gratar de porc
Ingrediente:

800 g ceafa de porc
sos de gratar
1 lingura miere
orez fiert

Mod de preparare:

Taiem ceafa pe jumatate pe lungime. Punem sosul de gratar intr-un bol si punem carnita de porc in sos. Acoperim bolul si bagam la frigider timp de 1 ora sau peste noapte. Incingem gratarul. Ungem ceafa cu miere si punem pe gratar. Se serveste cu orez fiert.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

miere orez fiert
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1462 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012120 (s)