News Flash:

Gratar cu garnitura de fasole verde

18 Aprilie 2012
3066 Vizualizari | 0 Comentarii
Gratar cu fasole verde
Ingrediente:

Pentru gratar:

carne de porc
piper
cimbru


Pentru garnitura:
 
500 g fasole verde
ceapa
usturoi
ulei


Mod de preparare:

Carnea de porc se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si se lasa la marinat 30 minute, apoi se pune pe gratarul incins pana capata culoarea dorita. Se pun ceapa cu uleiul impreuna intr-o cratita, se adauga un pic de apa (50 ml pentru a nu se cali ceapa) dupa ce au dat un clocot se adauga si fasolea verde si se adauga apa cat sa le acopere, se pune un capac si se lasa la fiert cam 30 min, cand sunt aproape fierte se ia capacul, se mai lasa 10 minute, apoi se adauga usturoiul si se iau de pe foc.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole verde ceapausturoi ulei cratita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2471 viz    0 com
2069 viz    0 com
3357 viz    2 com
1371 viz    0 com
2097 viz    0 com
6051 viz    0 com
2251 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1370 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013151 (s)