News Flash:

Gratar cu garnitura de fasole verde

18 Aprilie 2012
3125 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Gratar cu fasole verde
Ingrediente:

Pentru gratar:

carne de porc
piper
cimbru


Pentru garnitura:
 
500 g fasole verde
ceapa
usturoi
ulei


Mod de preparare:

Carnea de porc se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si se lasa la marinat 30 minute, apoi se pune pe gratarul incins pana capata culoarea dorita. Se pun ceapa cu uleiul impreuna intr-o cratita, se adauga un pic de apa (50 ml pentru a nu se cali ceapa) dupa ce au dat un clocot se adauga si fasolea verde si se adauga apa cat sa le acopere, se pune un capac si se lasa la fiert cam 30 min, cand sunt aproape fierte se ia capacul, se mai lasa 10 minute, apoi se adauga usturoiul si se iau de pe foc.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole verde ceapausturoi ulei cratita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2525 viz    0 com
2129 viz    0 com
3413 viz    2 com
1416 viz    0 com
2144 viz    0 com
6193 viz    0 com
2300 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011639 (s)