News Flash:

Grapefruit caramelizat

16 Mai 2011
1267 Vizualizari | 0 Comentarii
Grapefruit caramelizat
Ingrediente: 1 grapefruit 2 lingurite unt 6 lingurite zahar putin scortisoara (vara puteti inlocui cu menta) Mod de preparare: 1. Taiem grapefruitul in doua. Cu un cutit ascutit decupam miezul de pe coaja, usurel sa nu distrugem coaja, apoi scoatem miezul. 2. Taiem miezul felii si il curatam de pielitele albe. 3. Amestecam untul topit cu zaharul si scortisoara. Punem feliile de grapefruit peste el si amestecam. 4. Punem miezul inapoi in coaja si dam la cuptor, sub grill, pentru 10 minute, pana vedeti ca zaharul face bule si se inchide putin la culoare. 5. Serviti caldut sau rece. Vara puteti servi rece cu inghetata deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coffeta stafide unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2177 viz    0 com
1169 viz    0 com
2220 viz    0 com
2883 viz    0 com
1420 viz    0 com
1295 viz    0 com
2044 viz    0 com
1171 viz    0 com
1166 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017687 (s)