News Flash:

Gogosi umplute cu crema de vanilie

15 Iunie 2011
2745 Vizualizari | 0 Comentarii
Gogosi umplute cu crema de vanilie
Ingrediente: 150 ml ulei 300 g faina 1 lingura zahar 7 oua crema de vanilie Mod de preparare: Se pun intr-o cratita uleiul, 150 ml de apa si o lingura de zahar si se da in clocot. Se adauga faina, amestecand cu un tel pentru a nu se face cocoloase, se opreste focul si se lasa sa se raceasca, dupa care se pun pe rand oule, incorporandu-le bine pe fiecare in parte.  Pe o tava se pun cu o lingura sau un cornet gogosele, in asa fel incat sa nu se atinga si se lasa 25 de minute in cuptorul bine incins, fara ca in primul sfert de ora sa se deschida usa cuptorului. Se desprind de pe fundul tavii, se lasa la racit si apoi se taie pe mijloc si se umplu cu crema de vanilie. Se pot orna cu glazura de ciocolata. Se servesc si impreuna cu inghetata si frisca. sursa articol: http://www.sfaturiculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste spirale faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1388 viz    0 com
1446 viz    0 com
2699 viz    1 com
4313 viz    0 com
2448 viz    0 com
1613 viz    0 com
1271 viz    0 com
2697 viz    0 com
1977 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1683 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011483 (s)