News Flash:

Gogosi pufoase rasucite

29 Octombrie 2018
1385 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6599 RON (+0.0013)
USD: 4.1469 RON (+0.0127)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Am vazut niste gogosi rasucite in vitrina unei patiserii si cum imi este teama de gogosile din comert am ajuns acasa si m-am pus pe treaba. Au iesit geniale….va dau si voua reteta!

Ingrediente pentru gogosi rasucite: 500 g faina, un ou, 1/2 pahar zahar, 1/4 pahar ulei, o lingura rasa drojdie uscata, coaja unei lamai, 200 ml apa calduta, ulei pentru prajit, zahar pudra, pentru servit.

Mod de preparare: Se dilueaza drojdia in putina apa calduta si se lasa 15 minute sa se formeze
spuma. Se amesteca faina, zaharul, oul, uleiul si coaja de lamaie. Se adauga drojdia si restul apei calde, putin cate putin. Se amesteca si, cand aluatul este omogen, se lasa la crescut o ora.

Se lucreaza aluatul crescut, se modeleaza fasii care se taie si se rasucesc. Se mai lasa la crescut 45 de minute. Se prajesc in baie de ulei si se scot pe servete de hartie. Se presara cu zahar pudra dupa racire.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013193 (s)