News Flash:

Gogosi inelate

3 Septembrie 2012
2281 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

260 g de faina
3 oua
130 g de zahar
250 ml de iaurt simplu
3 linguri de ulei
1 pliculet de vanilie Bourbon
10 g praf de copt

Mod de preparare:

Toate ingredientele se mixeaza bine, rezultand astfel un aluat curgator, dar mai gros decat cel de clatite. Aparatul se pune in priza si se lasa sa se incinga, apoi se pensuleaza fiecare cuib cu putin ulei, se toarna aluatul cu o lingurita, se inchide capacul si se lasa sa se coaca gogosile pana se rumenesc.Apoi se scot si se pudreaza cu zahar sau se glazureaza, dupa gust.

Tips:
- nu e nevoie sa ungeti cuiburile cu ulei decat la prima utilizare, deoarece aparatul este teflonatș
- cuiburile se umplu pe trei sferturi cu aluat, pt. a le permite sa creasca.
      
Gogosi pregatite de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare mancare faina oua zahar iaurt simplu ulei gogosi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1801 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027616 (s)