News Flash:

Gogosi in aburi

1 Iunie 2011
2728 Vizualizari | 0 Comentarii
Gogosi in aburi
Ingrediente: 550 g faina 1 l lapte 1 praf de sare 17 linguri de zahar 40 g drojdie 75 g unt topit 25 g unt 7 oua 2 pliculete zahar vanilat zeama de la o lamaie coaja de lamaie Mod de preparare: Se face un aluat: din 500 g faina, 1 praf de sare, 40 g drojdie, 75 g zahar, 75 g unt topit, 2 oua, 250 ml lapte, zeama si coaja de lamai. Se framanta aluatul, se acopera cu un prosop si se lasa la dospit timp de o ora. Dupa ce a crescut formati gogosile. Intre timp, bagati o oala maricica in cuptor cu 5 linguri de zahar topit. Tapetati peretii vasului cu zaharul topit, dupa care adaugati 25 g unt si 500 ml lapte. Adaugati gogosile in vas, il acoperiti cu folie de aluminiu si il bagati la cuptor pentru 35-45 minute. Preparati o crema de vanilie din: 5 galbenusuri, 7 linguri de zahar, 2 plicuri de zahar vanilat, 1-2 linguri faina si 500 ml lapte. Cand gogosile s-au facut, puneti crema de vanilie peste ele. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.e-pets.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina lapte zahar margarina unirea
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6460 viz    0 com
1785 viz    0 com
3747 viz    0 com
3084 viz    0 com
4882 viz    0 com
1491 viz    0 com
1062 viz    0 com
1178 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011341 (s)