News Flash:

Gogosi facute ca-n Spania

20 Martie 2014
1940 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 oua la temperatura camerei
334 g zahar
1 lingurita praf de copt
2 linguri fresh de portocale
250 ml ulei de floarea soarelui
1 lingurita coaja de lamaie data prin razatoare
350 g faina
3 lingurite scortisoara

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecam ouale, 115 g zahar si praful de copt. Cu un tel balon se bat galbenusurile pana obtinem un amestec cremos. Incorporam sucul de portocale, o lingura de ulei si coaja de lamaie. Punem faina intr-un castron. Facem o gropita in centru si adaugam amestecul de ou. Cu o lingura de lemn amestecam pana se leaga aluatul. Transferam aluatul pe o suprafata curata si framantam. Impartim in 16 si modelam 16 bile. Cu degetul facem o gaura in centrul fiecarei bilute. Amestecam restul de zahar cu scortisoara intr-un bol si lasam deoparte. Incingem uleiul intr-o tigaie la foc mediu si punem gogoselele la rumenit cate 1-2 minute pe fiecare parte. Scoatem gogosile pe un prosop de hartie. Trecem gogosile prim amestecul de zahar si scortisoara si le asezam pe un platou.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete gogosi gogosi spania retete spaniole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1125 viz    0 com
1498 viz    0 com
4085 viz    0 com
8285 viz    0 com
1380 viz    0 com
1894 viz    0 com
1062 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1621 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023047 (s)