News Flash:

Gogosi din faina fara gluten

24 Octombrie 2013
1650 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceasca si jumatate de faina fara gluten
1 cana de zahar
2 lingurite de praf de copt
1/4 lingurita de nucsoara
2 oua
1/4 ceasca de ulei de canola
1/2 cana lapte
sare
zahar pudra

Mod de preparare:

Intr-un castron mare amesteca faina cu zaharul, praful de copt, nucsoara si 1/2 lingurita de sare. Separat, intr-un alt castron, bate ouale cu uleiul si laptele pana cand se omogenizeaza si adauga compozitia obtinuta peste amestecul de faina. Pregateste niste forme de gogosi si pune aluatul in ele, apoi da-le la cuptor pentru 20 de minute.
Gogosile fara gluten se servesc calde, presarate cu zahar pudra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1845 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023742 (s)