News Flash:

Gogosi de post, cu mere. Reteta exceptionala, care vine la fix

12 Iulie 2017
1166 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 mere
300 g faina
60 g zahar
1/2 coaja de portocala
1/2 coaja de lamaie
2 ml esenta de vanilie
2 linguri ulei
100 ml apa
17 g drojdie
un varf de sare

Mod de preparare:

Se amesteca drojdia cu o lingurita de zahar pana se omogenizeaza si se lasa 10 minute. Se decojesc merele, se dau pe razatoare si se pun intr-o strecuratoare. Se pune faina intr-un bol, se adauga zaharul, coaja de portocala si de lamaie, esenta de vanilie, se amesteca bine, se pune drojdia in centru si se incorporeaza. Se adauga merele stoarse foarte bine, praful de sare si apa, treptat. Se framanta pana se obtine un aluat omogen. Se lasa la dospit 2 ore, apoi se intinde aluatul intr-o foaie subtire, se da forma gogosilor cu un pahar si se prajesc bine pe ambele parti.

sursa: ampress

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere sare lingurita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017232 (s)