News Flash:

Gogosi de post cu gem

29 Martie 2016
2430 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

gem pentru umplut
500 gr faina
12 gr drojdie proaspata
150 ml apa
50 ml suc de portocala proaspat stors
2 linguri de zahar
2 linguri ulei
1 lingura zeama de lamaie
un praf de sare
ulei pentru prajit
zahar vanilat pentru pudrat

Mod de preparare:

Pregatim mai intai maiaua intr-un castronel, amestecand 1 lingurita de zahar cu drojdia si 2 linguri de apa calduta. Dupa 10 minute cand a crescut maiaua o adaugam peste faina. Urmeaza apa calduta in care a fost topit zaharul, sucul de portocala si lamaie si uleiul. Framantam bine si lasam sa creasca 30 de minute. Intindem aluatul de grosime 2-3 mm pe o suprafata presarata cu faina. Cu un pahar taiem rotunduri. Pe jumatate punem o lingurita de gem, iar pe celelalte rotunduri le punem deasupra apasand marginile cu degetul sa se prinda bine. La prajim in ulei incins si le pudram cu zahar.

sursa: altarulcredintei
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gogosi post reteta gogosi aluat gogosi gogosi gem
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

29529 viz    0 com
3544 viz    0 com
3124 viz    3 com
2616 viz    0 com
1519 viz    0 com
9347 viz    0 com
7666 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2042 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025715 (s)