News Flash:

Gogosi de post cu banana si mere

15 Noiembrie 2011
3231 Vizualizari | 0 Comentarii
Gogosi de post cu banana si mere
Ingrediente: 500 g faina 1 cub drojdie 1 mar 1 banana 150 g iaurt vegetal 1/2 lingurita de bicarbonat esenta de lamaie 4 linguri apa calda 50 g ulei un praf de sare 100 g zahar Mod de preparare: Drojdia se amesteca cu apa calduta si o lingura de zahar, se lasa 10 minute sa faca besicute deasupra. Se cerne faina intr-un lighean, se adauga zaharul si sarea. Se amesteca si se face gaura in mijloc, unde se adauga drojdia, iaurtul amestecat cu bicarbonatul. Se framanta adaugand ulei treptat, apoi se acopera cu un prosop curat. Se lasa la dospit o ora, intr-un loc ferit de curent. Se intinde o foaie, se pun banana si marul taiat cubulete. Se presara zahar deasupra fructelor si se ruleaza cat mai strans. Se taie rondele, se preseaza putin cu mana si seprajesc in baie de ulei incins. Se pudreaza cu zahar pudra. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina retete vegetariene zahar terine portocala marmelada
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1587 viz    0 com
3835 viz    0 com
3638 viz    0 com
4137 viz    0 com
1061 viz    0 com
1870 viz    0 com
2329 viz    0 com
1115 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013644 (s)