News Flash:

Gogosi cu vanilie si ciocolata

28 Septembrie 2012
2560 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

75 g faina
25 g ciocolata
½ lingurita praf de copt
60 ml lapte
55 g zahar
1 ou
½ lingurita esenta de vanilie
1 lingura ulei de masline
100 g fulgi de cocos

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Intr-un bol amestecam faina, praful de copt, zaharul si ½ lingurita sare. in alt bol se bate oul cu lapte, ulei si vanilie. Se amesteca apoi toate ingredientele intr-un singur bol. Umplem o tava cu forma de gogosele inelus si o bagam la cuptor timp de 8 minute. Topim ciocolata si glazuram gogosile pe jumatate. Le trecem apoi, cu partea glazurata, prin fulgii de cocos si le lasam sa se aseze inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina ciocolata lapte zahar bol servire
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1259 viz    0 com
1937 viz    0 com
2520 viz    0 com
968 viz    0 com
3464 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1633 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027829 (s)