News Flash:

Gogosi cu sirop de artar

30 Octombrie 2012
3186 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

150 g faina
70 g zahar
1 ou batut
1 lingurita scortisoara
½ lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita coaja de portocala data prin razatoare
185 ml lapte
30 g unt topit
ulei

Pentru sirop:

50 g unt
100 g zahar brun
125 ml sirop de artar
60 ml suc de portocale
1 baton de scortisoara
60 ml apa

Mod de preparare:


Sirop
Intr-o craticioara punem la fiert toate ingredientele. Amestecam timp de 8 minute (pana cand se ingroasa siropul). Intr-un bol amestecam faina, zaharul, scortisoara, coaja de portocala, bicarbonatul de sodiu si un oraf de sare. In alt bol se bate oul cu lapte si unt. Turnam mixul de lapte peste faina si amestecam pana la omogenizare. Incingem ulei intr-o friteuza. Cu o lingurita luam aluat si punem gogosile la prajit in uleiul incins. Scoatem gogosile mai intai pe un servetel de hartie, pentru a absorbi grasimea si apoi le punem sirop sa se inmoaie. Punem gogosile in castronel. Le stropim cu siropul ramas si le servim cu iaurt.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina zahar ou batut scortisoara lapte unt ulei sirop zahar brun apa sirop
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2311 viz    0 com
8846 viz    1 com
3377 viz    0 com
6870 viz    0 com
3156 viz    0 com
3758 viz    0 com
2556 viz    0 com
2900 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1754 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027477 (s)