News Flash:

Gogosi cu scortisoara

24 Octombrie 2012
2840 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 g faina
1 lingurita praf de copt
2 oua
335 g zahar
250 ml ulei de floarea-soarelui
2 linguri suc de portocale
1 lingurita coaja de lamaie data prin razatoare
3 lingurite scortisoara

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecam ouale, 115 g zahar si praful de copt. Se amesteca cu ajutorul unui tel balon. Incorporam sucul de portocale, o lingura ulei si coaja de lamaie. In alt bol punem faina si turnam amestecul cu oua. Cu o lingura de lemn amestecam aluatul pana la omogenizare. Framnatam aluatul pe o suprafata curata si-l impartim in 16 portii. Modelam cate o bila din fiecare portie si cu degetul facem cate o gaura in centrul fiecarei gogosi. Intr-un bol amestecam zaharul si scortisoara. Incingem uleiul intr-o friteuza si punem gogosile la rumenit. Le scoatem apoi pe servetele de hartie. Trecem gogosile calde prin amestecul de zahar si scortisoara si le servim imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gogosi aromate retete culinare retete prajituri retete desert faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2035 (s) | 34 queries | Mysql time :0.041556 (s)