News Flash:

Gogosi cu mere

22 Octombrie 2013
6112 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana faina
2 linguri zahar
1 ou
300 ml lapte
140 g piure de mere
20 g unt topit

Mod de preparare:

Se amesteca faina cu zaharul intr-un bol. In alt vas se bate oul cu laptele. Se amesteca oul cu faina pana se obtine un aluat fin. Se adauga apoi piureul de mere. Se incinge o tigaie la foc mediu. Se unge tigaia cu unt. Cu o lingura se formeaza gogosele si se pun la copt 2-3 minute pe fiecare parte. Se pot pastra la frigider.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1071 viz    0 com
1911 viz    0 com
1401 viz    0 com
1409 viz    0 com
3142 viz    0 com
2690 viz    1 com
1737 viz    0 com
1945 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1627 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019011 (s)