News Flash:

Gogosi cu iaurt

16 August 2011
1140 Vizualizari | 0 Comentarii
Gogosi cu iaurt
Ingrediente: 175 gr faina 130 gr iaurt sau smantana 1 lingurita de sare 2-3 linguri de parmezan 2-3 linguri de apa Mod de preparare: Intr-un bol mai mare se amesteca faina cu sare si parmezan. Se incorporeaza iaurtul si se amesteca pana se face o coca. Lingurile de apa se adauga pe rand, doar daca este necesar. Se framanta coca 5-10 minute, iar apoi se lasa sa se odihneasca in jur de o jumatate de ora. Se intinde pe o masa cu un praf de faina de grosimea unui deget si se fac gogoselele cu un pahar. Se prajesc in ulei incins la foc mic. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sarmale bucataria internationala retete vegetariene mere smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1980 viz    0 com
1310 viz    0 com
1066 viz    0 com
2459 viz    0 com
3686 viz    0 com
1778 viz    0 com
1095 viz    0 com
2586 viz    0 com
1121 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1726 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019144 (s)