News Flash:

Gogosi cu fructe si smantana

8 Mai 2014
1764 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 galbenusuri
225 g faina
185 ml lapte de vaca caldut
1 lingurita pasta de vanilie
1 lingura zahar
¾ lingurita drojdie uscata
40 g unt topit
½ lingurita sare
200 g smantana
1 lingura zahar pudra
1 lingurita scortisoara
100 g zahar
750 ml ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecam laptele cu zahar si drojdie. Acoperim cu folie de plastic si lasam sa stea asa timp de 10 minute. Incorporam apoi oul si untul. Adaugam treptat faina si sarea si amestecam aluatul pana devine elastic si fin. In alt bol amestecam zaharul cu scortisoara. Incingem ulei intr-o friteuza si punem gogoselele formate cu lingurita la prajit. Le scoatem pe servetele de hartie. Le trecem apoi prin zahar si scortisoara si le servim cu smantana si compot de fructe de padure.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete gogosi gogosi fructe gogosi smantana aluat gogosi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1722 viz    0 com
1289 viz    0 com
1355 viz    0 com
3949 viz    0 com
1050 viz    0 com
1136 viz    0 com
858 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022855 (s)