News Flash:

Gogosi cu fructe si smantana

8 Mai 2014
1726 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 galbenusuri
225 g faina
185 ml lapte de vaca caldut
1 lingurita pasta de vanilie
1 lingura zahar
¾ lingurita drojdie uscata
40 g unt topit
½ lingurita sare
200 g smantana
1 lingura zahar pudra
1 lingurita scortisoara
100 g zahar
750 ml ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecam laptele cu zahar si drojdie. Acoperim cu folie de plastic si lasam sa stea asa timp de 10 minute. Incorporam apoi oul si untul. Adaugam treptat faina si sarea si amestecam aluatul pana devine elastic si fin. In alt bol amestecam zaharul cu scortisoara. Incingem ulei intr-o friteuza si punem gogoselele formate cu lingurita la prajit. Le scoatem pe servetele de hartie. Le trecem apoi prin zahar si scortisoara si le servim cu smantana si compot de fructe de padure.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete gogosi gogosi fructe gogosi smantana aluat gogosi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1664 viz    0 com
1244 viz    0 com
1303 viz    0 com
3869 viz    0 com
1020 viz    0 com
1097 viz    0 com
829 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028278 (s)