News Flash:

Gogosi cu dulceata, branza si frisca

13 Mai 2013
1912 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g faina
150 g branza de vaci
150 g dulceata
2 oua
60 g unt
80 g zahar pudra
1 praf de copt
150 ml lapte
60 g frisca
ulei
sare

Mod de preparare:

Amesteca cu un tel ouale cu untul si branza de vaci pana obtii o compozitie omogena. Intinde pe masa faina amestecata cu praf de copt, toarna peste amestecul de branza si framanta bine. Adauga si laptele si amesteca pana cand obtii un aluat mai moale. Lasa-l apoi la dospit 20 de minute.
Intinde aluatul si taie-l cu o forma rotunda, poate fi si gura unui pahar inmuiata in faina daca nu ai o forma speciala. Asaza apoi gogosile intr-o tava tapetata cu unt si pune-o la cuptor aproximativ 20 de minute, pana cand se rumenesc bine.
Gogosile cu branza de vaci si dulceata se servesc reci, cu frisca si dulceata. Se pot decora cu menta si fructe confiate.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dulceata oua frisca compozitie omogena forma rotunda tava tapetata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1742 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031799 (s)