News Flash:

Gogosi cu cartofi

14 Aprilie 2011
1166 Vizualizari | 0 Comentarii
Gogosi cu cartofi
Ingrediente: 5 cartofi mari, 200 g faina, 50 g drojdie, 1 pahar ulei, apa, 1 lingura zahar, sare. Mod de preparare: Se coc cartofii in coaja, apoi se curata si se dau pe razatoarea marunta. Separat se face un aluat obisnuit din 200 g faina, jumatate de cubulet drojdie, apa, o lingura de zahar, sare. Se incorporeaza cartofii in aluat. Se framanta din nou pana la omogenizare, se acopera vasul cu un servet si se lasa sa creasca la loc cald. Dupa ce a crescut bine se intinde aluatul pe planseta (grosimea de cel mult 1 cm), se taie rondele cu un pahar si se prajesc in ulei incins. Se presara zahar pudra vanilat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

drojdie cartofi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2122 viz    0 com
3179 viz    0 com
1329 viz    0 com
1850 viz    0 com
4304 viz    0 com
2620 viz    0 com
2561 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1446 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019174 (s)