News Flash:

Gogosi cu cartofi

14 Aprilie 2011
1272 Vizualizari | 0 Comentarii
Gogosi cu cartofi
Ingrediente: 5 cartofi mari, 200 g faina, 50 g drojdie, 1 pahar ulei, apa, 1 lingura zahar, sare. Mod de preparare: Se coc cartofii in coaja, apoi se curata si se dau pe razatoarea marunta. Separat se face un aluat obisnuit din 200 g faina, jumatate de cubulet drojdie, apa, o lingura de zahar, sare. Se incorporeaza cartofii in aluat. Se framanta din nou pana la omogenizare, se acopera vasul cu un servet si se lasa sa creasca la loc cald. Dupa ce a crescut bine se intinde aluatul pe planseta (grosimea de cel mult 1 cm), se taie rondele cu un pahar si se prajesc in ulei incins. Se presara zahar pudra vanilat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

drojdie cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2253 viz    0 com
3303 viz    0 com
1476 viz    0 com
1957 viz    0 com
4586 viz    0 com
2714 viz    0 com
2685 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1517 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013041 (s)