News Flash:

Gogosi cu branza si portocala

27 Ianuarie 2016
4224 Vizualizari | 2 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

75g faina
200 gr branza ricotta
2 oua
un praf de copt
½ lingurita scortisoara
1 fiola esenta de vanilie
ulei pentru prajit
coaja de la o portocala
3 linguri zahar brun
un praf de sare

Mod de preparare:

Intr-un bol pentru mixer adauga ouale si branza si mixeaza totul foarte bine pana obtii o compozitie omogena, usor spumoasa. Incorporeaza zaharul, vanilia, sarea si coaja de portocale si continua sa mixezi pana zaharul se incepe sa se topeasca. Separat, intr-un alt bol, adauga faina, praful de copt si scortisoara. Amesteca bine, apoi adauga faina peste compozitia umeda.

Amesteca totul foarte bine si lasa aluatul sa se “odihneasca” timp de doua minute. Intr-o cratita adanca adauga ulei si lasa-l la incins. Adauga cu grija cate o lingura de aluat si lasa-l sa se prajeasca bine pe toate partile. Scoate gogosile pe o farfurie tapetata cu servetele de hartie, pentru a absorbi surplusul de grasime.
Serveste gogosile cu branza, pudrate cu zahar pe deasupra. Serveste alaturi un sos de fructe de padure sau dulceata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gogosi branza aluat gogosi gogosi dulceata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Erickfaimb  | #1347
wh0cd6085673 Bupropion allopurinol
Erickfaimb  | #1472
wh0cd373730 Cymbalta Online buy clonidine cheapest amoxicillin
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024006 (s)