News Flash:

Gogosi cu branza

6 Mai 2014
3944 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g faina
240 g branza ricotta
250 ml lapte de vaca
55 g zahar
2 oua batute
2 lingurite praf de copt
zahar pudra
2 lingurite zahar vanilat
ulei de floarea soarelui pentru prajit

Mod de preparare:

Intr-o craticioara punem la incalzit laptele cu zahar timp de 3 minute. Indepartam vasul de pe foc si incorporam ouale si branza si amestecam cu o lingura de lemn. Incorporam apoi si faina, praful de copt si zaharul vanilat si amestecam pana la omogenizare. Incingem ulei intr-o friteuza si punem cu lingurita cate 4 gogosele la prajit. Le scoatem apoi pe servetele de hartie. Presaram zahar pudra pe deasupra si servim cu miere de albine.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete gogosi gogosi branza retete branza compozitie gogosi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

857 viz    0 com
2426 viz    0 com
4171 viz    0 com
1346 viz    0 com
1220 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1510 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018282 (s)