News Flash:

Gogosi choux

21 Septembrie 2011
1350 Vizualizari | 0 Comentarii
Gogosi choux
Ingrediente: 150 g faina 4 oua 100 g unt 250 ml apa plata 15 g zahar Mod de preparare: Apa si untul se pun intr-o cratita la fiert. Se stinge focul si se toarna peste zahar si faina. Se continua sa se amestece. Se adauga ouale, unul cate unul. Se pune compozitia intr-o punga si se gaureste un varf al pungii. Se formeaza gramajoare care se pun din 2 in 2 cm intr-o tava unsa cu unt in prealabil. Se lasa la copt, la foc potrivit, circa 20 de minute. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina retete vegetariene oua unt mazare galbena dulciuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1367 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014192 (s)