News Flash:

Gogosi americane

12 Mai 2011
2247 Vizualizari | 0 Comentarii
Gogosi americane
Ingrediente: 3 cani faina 1 cana zahar 3/4 cana lapte acru 2 oua 2 linguri grasime (unt sau margarina) 3 linguri praf de copt 1 lingura bicarbonat 1 lingura sare 1/2 lingurita scortisoara ulei vegetal pentru prajit zahar pudra Mod de preparare: Cu 2 1/2 ore inainte de servire, intr-un castron mare, se masoara jumatate din cantitatea de faina si se adauga celelalte ingrediente, mai putin uleiul si zaharul pudra. Se amesteca cu mixerul la viteza mica pana se omogenizeaza, apoi se adauga restul de faina, se mareste viteza mixerului si se amesteca cca.1 min. Se mai adauga faina si se framanta usor cu mana pana devine o coca cu o consistenta potrivita si usor de manevrat. Se acopera castronul si se pune la frigider cca. 15 min. Coca se intinde pe o planseta si se taie in forme rotunde cu gaura pe mijloc ca un inel. Se prajesc in ulei incins, pe o parte si pe alta. Apoi se pudreaza cu zahar si scortisoara. Dintr-o portie ies cam 24-30 de gogosi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

drojdie stafide bucataria internationala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1149 viz    0 com
3498 viz    1 com
1086 viz    0 com
3066 viz    0 com
3474 viz    0 com
1466 viz    0 com
1569 viz    0 com
1242 viz    0 com
2641 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1494 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012716 (s)