News Flash:

Gogosele umplute

8 Iunie 2016
1936 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
200 ml lapte
50 gr zahar pudra
10 gr drojdie proaspata
500 gr faina de grau
6 galbenusuri
putina sare
100 gr unt
1 lingura esenta de rom

Pentru umplutura:
2 mere
zeama de la jumatate de lamaie
30 gr nuci tocate
1/2 lingurita scortisoara
50 gr gem de caise

Mod de preparare:

1. Pregateste aluatul din ingredientele enumerate. Lasa-l sa creasca putin.
2. Intre timp, spala, curata si taie marunt merele.
3. Imparte aluatul in doua bucati. Trece cu sucitorul peste fiecare, ca sa obtii o foaie de aluat de grosime potrivita.
4. Decupeaza dintr-o foaie cercuri, folosind o forma sau un pahar.
5. Amesteca ingredientele pentru umplutura foarte bine.
6. Pune in mijlocul cate o lingurita din umplutura.
7. Pune deasupra a doua foaie de aluat. Apasa de jur imprejurul gramajoarelor.
8. Decupeaza gramajoarele, apasa foarte bine pe marginile lor pentru a nu se desface, apoi pune-le la prajit in ulei incins.
Serveste-le cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gogosi umplute aluat gogosi reteta gogosi gogosi gem
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1805 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024211 (s)