News Flash:

Gogosele "Trandafir"

28 Iunie 2016
10780 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru aluat:
250 gr de faina de grau
80 gr smantana semidegresata
1 plic zahar pudra
un varf de cutit de scortisoara
50 gr unt
3 galbenusuri
1 varf de cutit de sare
ulei de gatit

Pentru decor:
cateva linguri de gem de caise
zahar pudra

Mod de preparare:

1. Trece faina prin sita si amestec-o cu restul ingredientelor de la aluat. Framanta bine.
2. Impacheteaza aluatul in folie alimentara si baga-l in frigider pentru vreo 15 minute.
3. Presara faina pe masa, pune aluatul pe ea si trece cu sucitorul de cateva ori. Trebuie sa obtii 2-3 foi potrivite ca grosime.
4. Decupeaza cercuri folosind trei forme sau pahare. Un cerc sa fie mai mare, unul mijlociu si unul mic.
5. Ia fiecare cerculet decupat si taie in forma de cruce, dar nu pana in mijloc.
6. Suprapune cerculetul mic, peste cel mijlociu, apoi acesta peste cel mare, ca si cum ar fi un trandafir inflorit.
7. Apasa usor in mijloc, ca sa nu se dezlipeasca, si prajeste trandafirasii in baie de ulei.
8. Scoate-i pe prosoape absorbante de bucatarie.
9. Pune in mijlocul fiecaruia gem de caise, apoi presara zahar pudra si serveste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta gogosi gogosi gem aluat gogosi gogosi prajite
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1833 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025757 (s)