News Flash:

Gogosele pe baza de lapte condensat. Foarte pufoase si delicioase!

7 Februarie 2017
25158 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 700-800 gr faina
230 ml lapte condensat
4 oua
foarte putina sare
un varf de cutit de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

1. Mixeaza ouale cu bicarbonatul, lapte si sarea.
2. Incorporeaza treptat faina cernuta. Framanta, apoi lasa aluatul deoparte.
3. Imparte aluatul in mai multe bucatele. Modeleaza-le pe fiecare intre palme, ca sa obtii niste baghete subtiri.
4. Imparte bagheta in mai multe bucatele si pune-le la prajit. Scoate-le pe prosopele absorbante de bucatarie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat gogosi gogosele lapte gogosi lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018153 (s)