News Flash:

Gogosele insiropate, facute dupa o reteta turceasca - Basbousa cu gris

11 August 2017
1100 Vizualizari | 0 Comentarii
Vrei sa prepari un desert usor si delicios? Mai jos ai reteta unui amestec de branza in aluat insiropat!

Ingrediente:

150 g branza de vaci
100 g gris
50 g unt
2 oua
1 plic praf de copt

Pentru sirop:
400 g zahar
2 pahare de apa

Mod de preparare:


Pregateste mai intai siropul si lasa-l deoparte.
Sfarama branza, amestec-o cu celelalte ingrediente. Rupe bucatele mici din aluat astfel obtinut, formeaza bile si aplatizeaza-le usor.
Pune-le intr-o tava unsa. Coace-le in cuptorul incins dinainte, pana se rumenesc.
Fierbe-le in sirop 15 minute. Lasa-le sa se raceasca si serveste-le presarate cu nuci sau fistic, tocate marunt.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

desert usor aluat insiropat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1536 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017161 (s)