News Flash:

Gogosele cu branza si oua

2 Ianuarie 2012
10357 Vizualizari | 0 Comentarii
Gogosele cu branza si oua
Ingrediente:

200 ml lapte
3 oua
30 g unt
100 g faina
150 g cascaval
   
Mod de preparare:

Punem laptele la fiert impreuna cu untul. Cand incepe sa fiarba stingem focul si punem toata faina . Amestecam rapid pana aluatul se desprinde de oala. Adaugam branza si amestecam. Lasam sa se raceasca putin si cand amestecul este caldut adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare. Punem cu lingurita in tava tapetata cu hartie de copt , gramajoare de marimea unei nuci mai mari. Daca aveti un cornet pentru prajituri ar fi si mai bine. Coacem la foc potrivit aprox 10 minute pana se rumenesc deasupra. Lasam sa se raceasca si apoi le papam .
Reteta Gogosele cu branza si oua ne este recomandata de Amalia.

Citeste si Gogosi de ciocolata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Gogosele_cu_branza_si_oua1
lapte oua unt faina cascaval citeste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2226 viz    0 com
2212 viz    0 com
4364 viz    0 com
7444 viz    0 com
1921 viz    0 com
3105 viz    0 com
4713 viz    0 com
1633 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020285 (s)