News Flash:

Gogosele cu branza si oua

2 Ianuarie 2012
10464 Vizualizari | 0 Comentarii
Gogosele cu branza si oua
Ingrediente:

200 ml lapte
3 oua
30 g unt
100 g faina
150 g cascaval
   
Mod de preparare:

Punem laptele la fiert impreuna cu untul. Cand incepe sa fiarba stingem focul si punem toata faina . Amestecam rapid pana aluatul se desprinde de oala. Adaugam branza si amestecam. Lasam sa se raceasca putin si cand amestecul este caldut adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare. Punem cu lingurita in tava tapetata cu hartie de copt , gramajoare de marimea unei nuci mai mari. Daca aveti un cornet pentru prajituri ar fi si mai bine. Coacem la foc potrivit aprox 10 minute pana se rumenesc deasupra. Lasam sa se raceasca si apoi le papam .
Reteta Gogosele cu branza si oua ne este recomandata de Amalia.

Citeste si Gogosi de ciocolata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Gogosele_cu_branza_si_oua1
lapte oua unt faina cascaval citeste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2284 viz    0 com
2252 viz    0 com
4452 viz    0 com
7514 viz    0 com
1994 viz    0 com
3146 viz    0 com
4817 viz    0 com
1676 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1539 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019732 (s)