News Flash:

Gogosari pusi cu sos tomat

9 Octombrie 2013
2203 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 kg gogosari

Pentru sos:
500 ml otet
500 ml ulei
500 g zahar
800 g pasta de tomate
o lingura rasa cu sare
o lingurita cu piper macinat
3-4 foi de dafin

Mod de preparare:


Spalam gogosarii, ii curatam de seminte, apoi ii taiem fasii groase cam de un deget. Intr-o cratita mare (de preferat una care stiti ca nu lipeste), la foc potrivit, punem tote ingredientele pentru sos si amestecam continuu pana da in cateva clocote. Adaugam gogosarii si mai lasam pe foc pana sosul ii acopera (10-15 minute). Punem compozitia in borcanele spalate si bine uscate, apoi acoperim borcanele cu folie alimentara si punem capacele cat sunt inca fierbinti. Nu este nevoie sa sterilizam.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2796 viz    0 com
1615 viz    0 com
3209 viz    0 com
1588 viz    0 com
10011 viz    0 com
3553 viz    0 com
2942 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1687 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019225 (s)