News Flash:

Gogosari murati cu crengute de visin

28 Octombrie 2013
2784 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 kg gogosari taiati in sferturi sau jumatati
1 kg zahar
 150 gr sare
1 kg otet
foi de dafin
boabe de mustar
boabe de piper
crengute de visin

Mod de preparare:


Se spala gogosarii si se sterg. Se taie jumatati daca, sunt mai mici, sau sferturi, daca sunt mai mari. Intr-un vas mare punem gogosarii, adaugam peste ei zaharul, sarea, otetul, foile de dafin, piperul boabe si mustarul boabe. Se lasa 24 de ore la macerat sa-si lase zeama. Din cand in cand mestecam in ei sa se topeasca zaharul. A doua zi se pun in borcane, se adauga peste ei zeama lasata,cu tot cu boabele de mustar si piper. Se pun deasupra ramurele de visin, curatate, apoi capacele si se depoziteaza in camara. Sunt deliciosi si crocanti, nu se inmoaie.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gogosari murati muraturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3838 viz    0 com
9085 viz    0 com
3124 viz    1 com
1887 viz    0 com
2202 viz    0 com
2793 viz    0 com
1615 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020448 (s)