News Flash:

Gogosari in sos - Cea mai usoara reteta de muraturi

13 Septembrie 2016
6833 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 kg gogosari

Pentru sos:
400 ml otet
350 gr zahar
400 ml ulei
2-3 foi de dafin
1 lingura de sare
700 gr pasta de tomate
1 lingurita piper negru macinat

Mod de preparare:

1. Spala gogosarii, curata-i de seminte si taie-i in fasii groase cam de un deget.
2. Pune la foc potrivit, intr-o cratita mare si non-aderenta ingredientele pentru sos. Lasa sa fiarba cateva minute. Bine ar fi sa amesteci foarte des in cratita.
3. Pune apoi fasiile de ardei in sos si lasa sa fiarba inca vreo 10-15 minute.
4. Transfera totul in borcane, acopera cu folie alimentara si infileteaza capacele cat inca sunt fierbinti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gogosari sos gogosari borcan gogosari iarna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1543 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020851 (s)