News Flash:

Gogosari in otet cum doar la mama acasa ai gustat

18 Septembrie 2017
1276 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

8 kg gogosari
8 litri de apa
8 linguri de zahar
8 linguri de sare
1 litru de otet
3-4 foi de dafin
50 gr piper boabe
o jumatate de kilogram de hrean
o conopida
o telina
o ramurica plus cateva frunze de visin

Citeste si Gogosari in otet cum doar la mama acasa ai gustat

Mod de preparare:

Gogosarii se curata si se taie in patru. Telina se curata, se spala si se taie rondele. Conopida se desface in bucati si se spala bine. Hreanul se curata si se taie in felii de marimea unui deget.

Se aseaza in borcane toate ingredientele mentionate mai sus, indiferent in ce ordine. O varianta ar fi ca mai intai sa se puna frunzele de visin si de telina, apoi conopida, telina feliata, gogosarii, iar la final hreanul.

Apoi, se prepara o saramura din otet, apa, zahar, sare, piper, foi de dafin. Compozitia se pune la fiert, iar cand este aproape de punctul de a clocoti se ia de pe foc. Se toarna saramura fierbinte in borcane, apoi se lasa pana se raceste saramura. Dupa care, se inchid bine borcanele, sau se acopera cu celofan. Gogosarii in otet se depoziteaza in camara, sau in dulapuri ferite de lumina si de caldura.

preluat de pe a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gogosari sare conopida telina citeste si borcane saramura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1806 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020582 (s)