News Flash:

Gogosari dulci-acrisori ca la bunica acasa

24 Octombrie 2016
3326 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 kg gogosari
cca1 kg zahar
1 litru otet
6-7 linguri de sare de mare
2 radacini hrean
2-3 foi de dafin
12-15 piper boabe
10 boabe de mustar

Mod de preparare:

1. Spala gogosarii, apoi curata-i si taie-i in patru.
2. Pune intr-o oala, la foc potrivit, sarea, zaharul si otetul. Amesteca pana cand se topesc.
3. Toarna mixul peste gogosari si adauga foile de dafin, hreanul spalat si taiat fasii si piperul. Acopera vasul.
4. Dupa 24 de ore pune totul in borcane si infileteaza bine.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto


gogosari borcan gogosari acrisori gogosari iarna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1423 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020145 (s)