News Flash:

Gogosari cu vinete marinate

11 August 2011
1900 Vizualizari | 0 Comentarii
Gogosari cu vinete marinate
Ingrediente: 5 kg gogosari 3 kg vinete 1 l otet 1 kg zahar 3 linguri sare 0,5 l ulei piper dafin usturoi 2 legaturi marar Mod de preparare: Gogosarii se taie in 4 sau 6, iar vinetele se cojesc si se taie rondele, de cca 1 cm grosime (nu foarte subtiri). Se pun la fiert toate ingredientele pentru marinata (otetul, zaharul, sarea si uleiul), iar cand incep sa fiarba, se oparesc gogosarii, apoi vinetele, cele din urma mai putin, astfel incat sa nu se rupa. Se asaza in borcane pe straturi, printre ele se pun feliute de usturoi, boabe de piper si foi dafin. Deasupra se pune un strat de marar, apoi se inchid bine borcanele si se fierb la bain marine 30 minute, apoi se lasa la racit invelite intr-o patura. Se pot manca si ca atare, cu paine proaspata, in zilele de post, sau ca salata de muraturi. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conserve retete vegetariene otet dafin usturoi marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6408 viz    0 com
3782 viz    0 com
2004 viz    0 com
1266 viz    0 com
1308 viz    0 com
1181 viz    0 com
1320 viz    0 com
1155 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1804 (s) | 37 queries | Mysql time :0.025124 (s)