News Flash:

Gogosari cu sos de mustar

17 Octombrie 2013
9079 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 kg gogosari
300 g mustar simplu
250 ml ulei
250 ml otet
300 g zahar
1 lingurita piper boabe
3-4 foi de dafin

Mod de preparare:

Spalam si taiem feliute gogsarii, punem la fiert condimentele impreuna cu uleiul, zaharul, otetul si mustarul. Cand dau in clocot adaugam gogsarii, lasam la fiert cca 10 minute, pana se cuprind de sos, punem in borcane gogosarii fierbinti si le capsam.
Le lasam acoperite apoi le depozitam la rece dupa ce s-au racit. O muratura delicioasa, cu un gust deosebit, la friptura, mancare, pizza.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3123 viz    1 com
1887 viz    0 com
2199 viz    0 com
2791 viz    0 com
1615 viz    0 com
3188 viz    0 com
1583 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1540 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015134 (s)