News Flash:

Gogonele murate - Le gatesc in fiecare toamna, pentru ca sunt extrem de simplu de facut

13 Septembrie 2016
7275 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg gogonele verzi (daca sunt mai mici)
2-3 morcovi
usturoi
cateva fire de telina verde
1 ardei iute (optional)

Pentru marinata (pentru 1 litru de apa):
cateva boabe de coriandru
1 lingurita zahar
2 linguri otet 9%
1 lingura sare
1-2 frunze de dafin
4-5 boabe piper negru
2-3 cuisoare

Mod de preparare:

1. Spala gogonelele si morcovii.
2. Taie morcovii in rondele, usturoiul in feliute, iar gogonele in jumatate, dar nu pana la capat.
3. In "buzunarul" din fiecare gogonica pune cate o felie de morcov si una de usturoi.
4. Pune gogonelele in borcanele pregatite.
5. Acopera-le cu o bucatica de ardei iute si cu telina.
6. Pune la fiert ingredientele pentru marinata (cu exceptia otetului).
7. Dupa ce marinata a dat cateva clocote, pune otetul, ia de pe foc, amesteca si toarna peste gogonele.
8. Infileteaza capacele si sterilizeaza borcanele.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gogonele murate muraturi iarna marinata gogonele
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012116 (s)