News Flash:

Gogonele murate. Afla secretul pentru a le pastra tari

16 Iulie 2019
496 Vizualizari | 0 Comentarii

Cum ar arata camara pentru iarna fara cateva borcane cu gogonele murate? Descopera toate ingredientele unei retete din bunici, care ne impresiona si ne placea foarte mult!

Ingrediente

  • 2 kg gogonele verzi sau usor coapte
  • 3 l apa
  • 3 linguri sare grunjoasa
  • 2 radacini hrean
  • piper boabe
  • usturoi
  • frunze de telina
  • frunze de visin

Mod de preparare:

Speli gogonelele si le asezi intregi in borcane. Asezi printre ele radacinile de hrean curatate si taiate bucati, cateii de usturoi intregi, boabe de piper si frunzele de telina si cele de visin. Fierbi apa cu sarea si o torni fierbinte in borcane. Tii pana a doua zi si mai completezi cu saramura daca mai este nevoie. Infiletezi borcanele si le pastrezi intr-un loc racoros.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gogonele muirate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1619 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022617 (s)