News Flash:

Gofre cu iaurt si kiwi

18 Octombrie 2013
1744 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cani de faina cernuta
3 lingurite praf de copt
1 lingurita zahar
un praf de sare
1 1 cani lapte
3 oua
1 banana / kiwi
5 lingurite de untura (topita sau la temperatura camerei)

Mod de preparare:

Se separa albusul de galbenus si se pune intr-un recipient separat. Se bate galbenusul separat de albus impreuna cu laptele si untura (sau untul). Se amesteca toate ingredientele uscate, apoi se adauga compozitia obtinuta din galbenus, lapte si untura pana la omogenizare. In paralel, albusurile se bat spuma si se adauga in compozitie. Se toarna aluatul in forma de gauffre incalzita in prealabil. Fauffrele se tin in forma 10-12 minute pana se rumenesc si se servesc aburinde cu iaurt rece si banane sau kiwi taiat bucatele.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1679 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027137 (s)