News Flash:

Gnocchi cu suc de rosii

16 Mai 2012
2762 Vizualizari | 0 Comentarii
Gnochi cu costita de porc
Ingrediente:

un kg cartofi cantariti cu tot cu coaja
300 g faina de grau
un ou
8 g sare
   
Pentru condimentat gnocchi:

parmezan ras
suc de rosii cu coaste de porc
  
Mod de preparare:

Am fiert cartofii in apa cu sare, i-am curatat cat erau calzi. I-am strivit cu aparatul din dotaream adaugat faina, am facut o gaura in mijloc in care am pus oul si sarea, apoi am framantat totul intr-un vas incapator. Pe parcurs am mai adaugat faina, depinde foarte mult de calitatea cartofilor, am format snurulete pe care le-am taiat bucatele, apoi cu furculita am dat forma gnocchi-lor. Ii punem in apa cu sare cand aceasta da in clocot, iar cand se ridica, ii luam cu paleta cu gauri si-i punem peste sosul preparat.

Gnocchi cu suc de rosii pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi sare parmezan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1787 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015232 (s)