News Flash:

Gnocchi cu nuci si sos de branza

14 Februarie 2014
3732 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g parmezan dat prin razatoare
150 g mascarpone
50 ml lapte de vaca
100 g cascaval
600g gnocchi
100 g nuci prajite si pisate

Mod de preparare:

Amestecam intr-un vas la foc mediu parmezan, mascarpone, lapte si cascaval. Lasam pe foc timp de 3-4 minute (fara sa dam in clocot). Intre timp, fierbem gnocchi conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgem. Punem cu o lingura gnocchi pe farfurii si adaugam sosul de branza pe deasupra. Presaram nuci pe deasupra si servim imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gnocchi sos retete gnocchi retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1270 viz    0 com
6998 viz    0 com
1204 viz    0 com
39975 viz    0 com
1103 viz    0 com
1574 viz    0 com
1589 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1962 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022294 (s)