News Flash:

Gnocchi cu dovlecel

26 Ianuarie 2012
2243 Vizualizari | 0 Comentarii
Gnocchi cu dovlecel
Ingrediente:

350 g dovleac
650 g cartofi
115 g faina
1 lingurita sare

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade. Asezam dovleacul (in coaja) intr-o tava tapetata cu hartie de copt si bagam la cuptor timp de 40 de minute. Cu o furculita scoatem miezul de pe coaja. Fierbem cartofii in coaja in apa rece. Lasam cartofii sa se raceasca si apoi ii curatam de coaja. Facem piure din cartofi si asezonam cu sare. Amestecam piureul de cartofi cu cel de dovleac. Adaugam faina si framantam un aluat. Impartim aluatul in 4 si rulam fiecare bucata. Taiem rulourile obtinute in feliute groase de 2 cm. Cu o furculita turtim usor fiecare bucatica de aluat, sa-i dam forma unui gnocchi. Punem apa la fiert intr-un vas si punem gnocchi la fiert. Cand se ridica la suprafata inseamna ca sunt gata. Se scot cu o spumiera si se aseaza pe un platou.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovleac cartofi faina sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2945 viz    0 com
2808 viz    0 com
5117 viz    1 com
1790 viz    0 com
1305 viz    0 com
1586 viz    0 com
2737 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1668 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017845 (s)