News Flash:

Gnocchi cu ardei si ciuperci

16 August 2011
2179 Vizualizari | 0 Comentarii
Gnocchi cu ardei si ciuperci
Ingrediente: 150-200 gr de gnocchi cateva fasii de ardei rosu 200-250 gr de amestec de ciuperci un catel de usturoi taiat fin sare piper proaspat macinat o lingura de ulei de masline 2 linguri de sos de rosii Mod de preparare: Se amesteca intr-un vas care poate fi pus la cuptor gnocchi cu ardeiul taiat fasii si ciupercile. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga o lingura de ulei de masline si sosul de rosii, usturoiul si se completeaza cu putina apa. Se acopera cu o folie de aluminiu si se dau la cuptor la foc mediu pentru 5-10 minute, apoi se lasa la foc mic inca 10 minute. Se mai amesteca incet sa nu se lege de vas. Se poate adauga apoi putin cascaval ras sau verdeturi aromate, in functie de preferinta. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://tastykitchen.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucataria internationala paste retete vegetariene cartofi taranesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1709 viz    0 com
6183 viz    0 com
3592 viz    0 com
1808 viz    0 com
1155 viz    0 com
1155 viz    0 com
1057 viz    0 com
1195 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1402 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014062 (s)