News Flash:

Gnocchi cu ardei si ciuperci

16 August 2011
2340 Vizualizari | 0 Comentarii
Gnocchi cu ardei si ciuperci
Ingrediente: 150-200 gr de gnocchi cateva fasii de ardei rosu 200-250 gr de amestec de ciuperci un catel de usturoi taiat fin sare piper proaspat macinat o lingura de ulei de masline 2 linguri de sos de rosii Mod de preparare: Se amesteca intr-un vas care poate fi pus la cuptor gnocchi cu ardeiul taiat fasii si ciupercile. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga o lingura de ulei de masline si sosul de rosii, usturoiul si se completeaza cu putina apa. Se acopera cu o folie de aluminiu si se dau la cuptor la foc mediu pentru 5-10 minute, apoi se lasa la foc mic inca 10 minute. Se mai amesteca incet sa nu se lege de vas. Se poate adauga apoi putin cascaval ras sau verdeturi aromate, in functie de preferinta. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://tastykitchen.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala paste retete vegetariene cartofi taranesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1845 viz    0 com
6340 viz    0 com
3741 viz    0 com
1946 viz    0 com
1239 viz    0 com
1267 viz    0 com
1152 viz    0 com
1299 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020986 (s)