News Flash:

Gnocchi All`acqua (fara cartofi)

4 Mai 2011
966 Vizualizari | 0 Comentarii
Gnocchi Allacqua
Ingrediente: Pentru gnocchi: 150 ml apa 150 g de faina simplu "00" + o mana de faina pentru presarat ulei cit e nevoie sare Pentru sos: suc de rosii cu pulpa sau chiar rosii fara pielita de la conserva ulei sare piper un catel de usturoi intreg frunze de busuioc Mod de preparare: Intr-o tigaie puneti o lingura de ulei si un catel de usturoi, il lasam sa aromatizeze uleiul, fara insa sa ardem usturoiul si apoi il aruncam. Adaugati piureul de rosii sau rosiile decojite si zdrobite si lasam sa fiarba usor pana se ingroasa sosul. Adaugati sare, piper si frunzele de busuioc la sfirsit. Pentru aluat: Se fierbe apa cu un praf de sare si cateva picaturi de ulei. Se adauga faina deodata si tragem oala de pe foc, amestecand continuu, pana cand amestecul se desprinde de pe marginile oalei (la fel ca pentru aluatul de eclere). Lasam sa se raceasca si apoi forma gnocchi, suluri de aluat groase, cit degetul, pe care le taiem in bucati de 1 cm, le dam forma pe care o vrem. Se fierbe gnocchi în apa clocotita cu sare si ii scoatem cu o spumiera cind se ridica la suprafata. Ii varsam in sos, ii amestecam si ii servim.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura bucataria internationala bruschete
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3725 viz    0 com
1052 viz    0 com
1113 viz    0 com
2393 viz    0 com
2108 viz    0 com
3083 viz    0 com
1720 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013555 (s)