News Flash:

Gnocchi

28 Aprilie 2011
3231 Vizualizari | 0 Comentarii
Gnocchi
Ingrediente: - 500 g branza de vaci - 1 lingurita rasa sare - 1 ou mare - 130 g gris - 3-4 linguri faina - unt topit sau ulei de masline - 1 lingura sare + 2 linguri ulei pentru fiert gnocchi Preparare: Framantati un aluat neted si nelipicios din branza de vaci scursa, sare, ou, gris si faina. Inveliti in folie alimentara si dati la rece pentru 30 min. Rupeti bucati din aluat si modelati suluri cu diametrul de aproximativ 1,5 cm, pe masa de lucru infainata. Taiati fiecare sul in felii groase de circa 1 cm. Treceti fiecare bucatica de aluat peste dintii unei furculite intoarse invers pentru a se imprima pe aluat modelul caracteristic de gnocchi. Fierbeti-i in apa multa clocotita, cu sare si ulei, amestecand in oala, mai ales cand i-ati adaugat. Scurgeti-i de apa cand s-au ridicat la suprafata (semn ca sunt fierti) si stropiti-i imediat cu unt topit sau ulei de masline. Pastrati-i calzi, fierbinti chiar, pana in momentul servirii. Merg foarte bine cu o mancare cu sos.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1265 viz    0 com
7496 viz    0 com
1103 viz    0 com
7414 viz    0 com
1229 viz    0 com
936 viz    0 com
1118 viz    0 com
2122 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023248 (s)