News Flash:

Gnocchi

28 Aprilie 2011
3177 Vizualizari | 0 Comentarii
Gnocchi
Ingrediente: - 500 g branza de vaci - 1 lingurita rasa sare - 1 ou mare - 130 g gris - 3-4 linguri faina - unt topit sau ulei de masline - 1 lingura sare + 2 linguri ulei pentru fiert gnocchi Preparare: Framantati un aluat neted si nelipicios din branza de vaci scursa, sare, ou, gris si faina. Inveliti in folie alimentara si dati la rece pentru 30 min. Rupeti bucati din aluat si modelati suluri cu diametrul de aproximativ 1,5 cm, pe masa de lucru infainata. Taiati fiecare sul in felii groase de circa 1 cm. Treceti fiecare bucatica de aluat peste dintii unei furculite intoarse invers pentru a se imprima pe aluat modelul caracteristic de gnocchi. Fierbeti-i in apa multa clocotita, cu sare si ulei, amestecand in oala, mai ales cand i-ati adaugat. Scurgeti-i de apa cand s-au ridicat la suprafata (semn ca sunt fierti) si stropiti-i imediat cu unt topit sau ulei de masline. Pastrati-i calzi, fierbinti chiar, pana in momentul servirii. Merg foarte bine cu o mancare cu sos.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura paste placinte
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1240 viz    0 com
7412 viz    0 com
1064 viz    0 com
7319 viz    0 com
1197 viz    0 com
900 viz    0 com
1070 viz    0 com
2064 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013490 (s)