News Flash:

Glazura de lamaie

1 Februarie 2013
2639 Vizualizari | 0 Comentarii
 Ingrediente:

coaja de lamaie
150 g zahar
zeama de la o lamaie
2 linguri apa
1 albus
 
Mod de preparare:
 
Se amesteca bine pana cand compozitia se omogenizeaza.

Glazura de lamaie se prepara usor si are un gust placut dulce-acrisor. In loc de zeama de lamaie se poate folosi suc de portocale. Glazura astfel preparata are un aspect mat, se intareste repede si nu se crapa la portionarea prajiturilor.

sursa: suntfericita

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar apa albus aspect mat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1180 viz    0 com
2470 viz    0 com
2817 viz    0 com
2187 viz    0 com
1570 viz    0 com
3764 viz    0 com
1536 viz    0 com
1979 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 24 queries | Mysql time :0.027733 (s)