News Flash:

Glazura de lamaie

1 Februarie 2013
2552 Vizualizari | 0 Comentarii
 Ingrediente:

coaja de lamaie
150 g zahar
zeama de la o lamaie
2 linguri apa
1 albus
 
Mod de preparare:
 
Se amesteca bine pana cand compozitia se omogenizeaza.

Glazura de lamaie se prepara usor si are un gust placut dulce-acrisor. In loc de zeama de lamaie se poate folosi suc de portocale. Glazura astfel preparata are un aspect mat, se intareste repede si nu se crapa la portionarea prajiturilor.

sursa: suntfericita

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar apa albus aspect mat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1144 viz    0 com
2318 viz    0 com
2751 viz    0 com
2126 viz    0 com
1515 viz    0 com
3713 viz    0 com
1485 viz    0 com
1932 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1699 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025882 (s)