News Flash:

Glazura de ciocolata cu scortisoara

8 Noiembrie 2013
1557 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 cana de zahar
1/3 ceasca de cacao fara zahar
1/4 lingurita de scortisoara
1 cana de lapte degresat
56 g ciocolata neagra faramitata
1 lingurita de extract de vanilie

Mod de preparare:

Combina zaharul cu cacaua si scortisoara intr-o cratita mica si amesteca-le cu un tel. Adauga peste aceste ingrediente si laptele, apoi pune-le la fiert, la foc mic, amestecand incontinuu 1-2 minute, pana cand se dizolva zaharul. Ia compozitia de pe foc si amestec-o cu ciocolata si vanilia.
Glazura de ciocolata neagra se serveste cu cele mai savuroase deserturi pe care le prepari familiei tale. Ea este un condiment special, ce da un gust si un aspect deosebit prajiturilor tale.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete glazura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016030 (s)