News Flash:

Glazura de ciocolata amaruie

26 Iunie 2014
13633 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 gr ciocolata amaruie
100 gr zahar pudra
3 linguri cu apa

Mod de preparare:

Pune ciocolata la topit, la micorunde sau in cuptorul cald, intr-un vas. Adauga peste ciocolata o lingura cu apa si amesteca bine cu un tel. Separat, in alt vas, pune zaharul cu doua linguri de apa (nici mai mult nici mai putin). Amesteca foarte bine, pana cand zaharul pare ca se leaga, ca un serbet. Pune peste zahar, ciocolata topita, foarte calda, si amesteca bine. Trebuie sa prepari glazura cand blatul sau prajitura sunt gata.

Glazura calda se toarna peste chec/blat sau prajitura ca sa-l imbrace uniform. Pune glazura in mai multe randuri, dupa ce precedentul strat s-a racit bine, pentru ca stratul de ciocolata sa fie gros.

sursa: femeia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

glazura glazura tort glazura chec glazura ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2551 viz    0 com
2230 viz    0 com
3080 viz    0 com
2072 viz    0 com
2632 viz    0 com
2377 viz    0 com
1958 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020128 (s)