News Flash:

Gingerball

11 Octombrie 2011
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
Gingerball
Ingrediente: 3 cl Benedictine 2 cl gin 2 cl suc de ananas Ginger Ale Carambola Mod de preparare: Ginul, sucul de ananas si lichiorul se agita bine intr-un shaker, cu gheata, dupa care se toarna in paharul pentru bauturi lungi. Se completeaza cu Ginger Ale si se decoreaza cu carambola.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sherry bucataria internationala portocale rm alb vin rose
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1073 viz    0 com
1148 viz    0 com
941 viz    0 com
1146 viz    0 com
1070 viz    0 com
941 viz    0 com
1034 viz    0 com
1109 viz    0 com
1319 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1427 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016492 (s)