News Flash:

Gingerball

11 Octombrie 2011
1143 Vizualizari | 0 Comentarii
Gingerball
Ingrediente: 3 cl Benedictine 2 cl gin 2 cl suc de ananas Ginger Ale Carambola Mod de preparare: Ginul, sucul de ananas si lichiorul se agita bine intr-un shaker, cu gheata, dupa care se toarna in paharul pentru bauturi lungi. Se completeaza cu Ginger Ale si se decoreaza cu carambola.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sherry bucataria internationala portocale rm alb vin rose
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1105 viz    0 com
1180 viz    0 com
992 viz    0 com
1176 viz    0 com
1104 viz    0 com
980 viz    0 com
1064 viz    0 com
1128 viz    0 com
1361 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022333 (s)