News Flash:

Ghiveci taranesc de legume

18 Iulie 2012
2157 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 dovlecel
2 vinete
2 ardei
2 cartofi
3 morcovi
2 cepe mari
3-4 rosii
1 legatura patrunjel verde
boia
piper
sare


Mod de preparare:


Se taie ceapa fideluta si se caleste in doua linguri ulei pana devine sticloasa. Se taie cartofii cubulete si morcovii rondele si se adauga peste ceapa. Se completeaza cu apa si se da in doua trei clocote. Se adauga apoi dovleceii taiati cubulete, vinetele rondele si ardeii taiati fasii.
Cand sunt aproape gata adaugam rosiile taiate cubulete, asezonam cu sare, piper si boia si mai lasam sa fiarba putin pana scade sosul. Se presara patrunjel verde tocat marunt si se poate servi.
E o mancare delicioasa, plina de vitamine si foarte potrivita si in post.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecel vinete ardei cartofi morcovi cepe rosii patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2175 viz    0 com
3297 viz    0 com
2791 viz    0 com
2584 viz    0 com
3625 viz    0 com
3343 viz    0 com
3206 viz    0 com
3459 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1714 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014953 (s)